Aanbod huurappartementen Floor aan de Wibautstraat

In Floor aan de Wibautstraat komen 162 vrije sector huurappartementen. Het gebouw telt 9 verdiepingen. Op de begane grond tref je de entree en Albert Heijn en de appartementen tref je op de 1e tot en met de 9e verdieping. Voor je auto en fiets is altijd een plek, want onder het gebouw is een parkeergarage en een fietsenstalling. Een privéparkeerplaats is optioneel te huur.

Wat voor appartement zoek jij?

Zoek je een studio in Amsterdam of wil je een groter huurappartement? Misschien ben je wel op zoek naar een topappartement met een dakterras. Je vindt het allemaal in Floor.

Het Vriendenconcept in een notendop

Je kunt zelfs een vriendenappartement huren met z’n tweetjes. Dan deel je de huurlasten. Een vriendenappartement is een appartement met 2 afsluitbare slaapkamers. Je huurt zo’n appartement samen met een vriend, familielid, studiegenoot of iemand die je gewoon goed kent. Je hebt allebei je eigen slaapkamer. De badkamer, keuken en woonkamer deel je. Een vriendenwoning kan alleen maar met twee inkomens gehuurd worden. Je wordt samen gelijkwaardig huurder van het appartement. Als de één vertrekt, wordt het contract door een andere huurder overgenomen. Je mag daar iemand voor aandragen.

Het aanbod van vrije sector huurappartementen samengevat

Bekijk de virtuele tour van het dakterras

Bekijk hier de virtuele tour van het dakterras van Floor.

Schrijf je in als belangstellende

Schrijf je nu in! als belangstellende en mis niets.