ALSOF WE DE LOTERIJ HEBBEN GEWONNEN

Tristan (26) en Mick (25) gaan in Floor wonen. In een vrije sector huurappartement met balkon, op de 6e verdieping. Enthousiast vertelt het stel: “Het voelt een beetje alsof we de loterij hebben gewonnen. Huren tegen zo’n prijs op zo’n locatie, we mogen ons gelukkig prijzen!

Een paar maanden geleden begon hun zoektocht naar een appartement in Amsterdam. “We googelden op huurmogelijkheden in Amsterdam en zo stuitten we op Floor. Nieuwbouw had niet onze voorkeur, meestal vinden we dat niet zo mooi. Floor daarentegen is nieuwbouw, wél mooi en bevindt zich op een toplocatie. We waren dan ook gelijk enthousiast.” Tristan vult aan: “En het leuke is, een aantal van mijn familieleden is in deze buurt

Waarom huren?
We vragen de mannen waarom ze eigenlijk gaan huren. “We staan aan het begin van onze carrière. En in deze fase van ons leven willen we het gevoel van vrijheid en flexibiliteit bewaren. Maar dan wel vanuit een zeker basis. Een plek waar we ons leven op kunnen bouwen. Een opstapje naar de toekomst om later eens iets te kopen.”

Floor heeft ons gevonden
“Toen Floor ons pad kruiste, was de verhuur al gestart. We prijzen onszelf heel gelukkig dat het appartement van onze voorkeur nog beschikbaar was. De huren zijn niet laag, maar als je ziet wat je ervoor krijgt! Nieuw en luxe wonen op zo’n toplocatie. Dat vinden we ongelofelijk.”

We zijn zo op ons werk
“Ergens in februari of maart krijgen we de sleutel. We kunnen echt niet wachten! Ik werk op 300 meter bij Floor vandaan”, vertelt Tristan. “Mick gaat straks treinen naar Hilversum. Een perfecte verbinding, dus ook hij is er zo. Ja, wat ons betreft komt al het goede hier samen. Een mooie start van iets nieuws!” opgegroeid. Dus mijn roots liggen hier ook een beetje.”

Uitgelicht huuraanbod

Topappartement

Woonoppervlak: 45 - 94 m²
Kamers: 1 - 3

Vriendenwoning

Woonoppervlak: 65 - 89 m²
Kamers: 3

Amsterdam, Oost